01 Gusht 2021

Telekomunikacion

Posta solidarizohet me Telekomin

Prishtinë, 15 korrik - Përmes një komunikate Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve dhe Menaxhmenti i Postës së Kosovës kanë kërkuar nga Qeveria, Ministria e linjës dhe nga Kuvendi i Republikës së Kosovës, që të trajtohet... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 1 Gusht 2021

- Nën organizimin e Presidentes së Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani mbahet ceremonia e dorëzimit të medaljes post-mortem për Beau Biden më ç'rast me një fjalë rasti do t’iu drejtohet Presidentja Osmani, gjithashtu përmes një video-mesazhi edhe Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, si dhe me një fjalë rasti ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë Philip S. Kosnett. (Oborri në hyrje të objektit të Kuvendit ora 18:30 - Mediat duhet të jenë të pranishme në Presidencë, ora 17:45)