22 Janar 2022

Telekomunikacion

Zhbllokohet rruga Prizren-Prevallë

Prishtinë, 14 dhjetor - Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës (MMPHI) ka njoftuar se në rrugën Prizren - Prevallë, në kilometrin e... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 23 janar 2022

- Në kuadër të manifestimit “Flaka e Janarit” do të mbahet Festivali i dramës origjinale shqipe “Talia 2022”. (Teatri qytetit të Gjilanit, ora 18:00)