18 Gusht 2022

Twitter do t'i lejojë disa punonjës të punojnë nga shtëpia 'përgjithmonë'

New York, 14 maj - Twitter do t'i lejojë disa punonjës të punojnë gjithmonë nga shtëpia, nëse ata e dëshirojnë një gjë të tillë.

Kompania e rrjetit social nuk specifikoi se cilat pozicione kualifikohen për këtë model.

Sidoqoftë, Twitter theksoi se përvoja e punës nga shtëpia gjatë disa muajve të fundit tregoi se ky model pune mund të funksionojë deri në njëfarë shkalle.

Kompania ka njoftuar se nuk do të hapë shumicën e zyrave përpara shtatorit.

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 18 gusht 2022

 - Mbahet seanca në rastin e falsifikimit të tenderit 800 mijë euro për rinovimin e objektit të PSRK-së ndaj të akuzuarit Tahir Sopa, përfaqësues i firmave “NBT ING SHPK” dhe “NPN Bajramaj”. (Pallati i Drejtësisë, ora 9:30)

- Komuna e Rahovecit mbant dëgjimi publik për buxhetin e vitit 2023 më bashkësit lokale, lagjet urbane dhe përfaqesues të shkollave. (Shtëpia e Kulturës 'Mensur Zyberaj' në Rahovec, ora 10:00)

- Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës mban konferencë për media e cila ndërlidhet me shpalljen e grevës së përgjithshme. (Zyrat e BSPK-së, ora 13:00)

- Fondacioni Shtatëmbëdhjetë organizon hapjen e programit Rezidenca 17. (Shtëpia e Hivzi Sulejmanit në lagjen Taslixhe, ora 18:00)