09 Shkurt 2023

Kompanitë e Teknologjisë Informative prezantojnë zgjidhjet e tyre të mençura

Prizren, 12 maj - Ministria e Ekonomisë në bashkëpunim me Zyrën e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe Projekti “ICT for Kosovo's Growth” e financuar nga BE-ja organizojnë eventin B2B me takime ndërmjet bizneseve ndërsektoriale në parkun Inovative dhe te Trainimeve në Prizren.

Në kuadër të B2B takimeve, bizneset e Teknologjisë Informative do të takohen me  biznese në industrinë kreative, turizmi, hotelieria, dhe atyre artizanale por jo vetëm,  ku do të shqyrtojnë mundësitë e tyre të përbashkëta të të bërit biznes dhe mundësive të partneritetit dhe bashkpunimit në drejtim të digjitalizimit dhe rritjes së eksportit të bizneseve.

Kompanitë e Teknologjisë Informative e Digjitale do të kenë mundësinë të prezantojnë zgjidhjet e tyre të mençura’ për sektoret e ndryshëm të Industrisë kreative, Trashëmisë, Turizmit dhe Artizanatet që përballen me çështje siç janë shërbimet dhe transformimi digjital e inovacioni

Kalendari

Ngjarjet e datës 9 shkurt 2023

- Kuvendi i Republikës së Kosovës mban seancë plenare. (Kuvendi i Kosovës, ora 10:00)

- Këshilli Gjyqësor i Kosovës mban mbledhjen e radhës. (Objekti i KGJK-së, ora 10:00)

- Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, viziton Komunën e Podujevës, ku do të pritet nga kryetari Shpejtim Bulliqi. (Podujevë, ora 10:00)

- Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, dhe kryetari i Podujevës, Shpejtim Bulliqi, do të përurojnë Qendrën e Mjekësisë Familjare në Gllamnik. (Fshati Gllamnik, Podujevë, ora 11:00)  

- Komuna e Prizrenit nënshkruan Agjendën e Kontratës Sociale për Prizrenin, që është zotim i përbashkët i Komunës dhe qytetarëve për përmirësimin e komunikimit, bashkëpunimit dhe veprimeve kolektive. (Këndi Amerikan në Prizren, ora 11:00)

- Federata e Boksit organizon ceremoninë e ndarjes së çmimeve “Laureatët e viti 2022”. (Hotel Sirius, ora 17:00)