26 Nëntor 2022

Teknologji

Shumë punëtorë të Twitter largohen nga puna

New York, 18 nëntor - Pas thirrjes që pronari i ri i Twitter-it, Elon Musk u bëri punonjësve që të jenë të gatshëm të punojnë me orë të zgjatura ose të largohen, shumë prej tyre kanë filluar të dalin nga kompania Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 27 nëntor 2022

- Në shënim të 110-vjetorit të Pavarësisë Shqipërisë do të mbahet mbledhje e përbashkët e Kuvendit të Republikës së Kosovës dhe Kuvendit të Republikës së Shqipërisë. (Kuvendi i Shqipërisë në Tiranë, ora 10:00)

- Me rastin e Ditës së Forcës, Ministria e Mbrojtjes dhe Forca e Sigurisë së Kosovës organizojnë “Ditën e Hapur’’ në të cilën do të marrin pjesë edhe udhëheqësit më të lartë shtetërorë, si dhe përfaqësuesit ushtarakë e diplomatikë të vendeve partnere. (Kazerma “Adem Jashari”, ora 12:00)