01 Gusht 2021

Michael Shumaker, më kopraci në Formula 1

Berlin, 16 mars - Fiton më shumë se të gjithë pilotët, por është i kujdesshëm me portofolin. Michael Shumaker ka kërkuar të mos ta paguajë tarifën e regjistrimit në Shoqatën e Pilotëve.

Gjermani dje në mëngjes nuk ka marrë pjesë në një mbledhje para garës, në pritje për të kuptuar nëse kolegët më të dobët do ta pranojnë atë si ortak, por falas.

Dëshiron të kursejë 1200 euro në vit. Një qëndrim i pakëndshëm, duke marrë në konsideratë që, vetëm nga kontratat, çon në shtëpi 38 milionë euro në vit, përveç faktit se në të kaluarën ka qenë një nga promotorët e GPDA në frontin e sigurisë.

Kalendari

Ngjarjet e datës 1 Gusht 2021

- Nën organizimin e Presidentes së Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani mbahet ceremonia e dorëzimit të medaljes post-mortem për Beau Biden më ç'rast me një fjalë rasti do t’iu drejtohet Presidentja Osmani, gjithashtu përmes një video-mesazhi edhe Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, si dhe me një fjalë rasti ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë Philip S. Kosnett. (Oborri në hyrje të objektit të Kuvendit ora 18:30 - Mediat duhet të jenë të pranishme në Presidencë, ora 17:45)