18 Tetor 2021

Ministri Mehaj e dekoroi me medalje kolonelin amerikan, William Woodrad

Prishtinë, 6 shtator - Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, i shoqëruar nga zëvendës-komandanti i FSK-së, gjeneral major Enver Cikaqi, priti sot në takim lamtumirës shefin e këshilltarëve të NALT-it, kolonelin amerikan, William Woodrad.

Me këtë rast, ministri Mehaj, e dekoroi kolonel Woodrad me medaljen “Shërbim i shquar” për kontributin e dhënë në zhvillimin dhe avancimin e Ministrisë së  Mbrojtjes dhe FSK-së, gjatë kohës sa ka shërbyer në NALT.

Në këtë takim lamtumirës, ministri Mehaj shprehu mirënjohjen e thellë për angazhimin e kolonel Woodard, përveç tjerash,  edhe në koordinimin efektiv me NALT, duke besuar se një bashkëpunim i ngjashëm do të vazhdojë edhe më tutje nga pasardhësi i tij, i cili pritet të emërohet së shpejti.

Gjithashtu, edhe gjeneral major Enver Cikaqi, me motivacion për vizion strategjik, udhëheqje dhe përkushtim të lartë në zhvillimin e FSK-së, e dekoroi kolonelin Woodard me medaljen “Shërbim vetëmohues”.

Nga ana e tij, kolonel Woodard vlerësoi lartë të arriturat e deritashme të Ministrisë së Mbrojtjes dhe FSK-së duke shprehur besimin në realizimin e suksesshëm të vizionit të ministrit të Mbrojtjes.

Kalendari

Ngjarjet e datës 18 Tetor 2021

 - Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve dhe Auditorja e Përgjithshme e ZKA-së raportojnë para Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike lidhur me shqyrtimin e Raportit Vjetor të Auditimit për vitin 2020. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N10, ora 10:00)

- Fondacioni Kosovar Trashëgimia Kulturore pa Kufij, CHwB Kosova organizon Ilucidare Playground: “Guralec: Moving Rocks” dhe Konferencën “Përtej mureve dhe bindjeve”. Kinema Jusuf Gërvalla në Pejë