10 Gusht 2022

Konfiskohen 1000 litra alkohol të prodhuara ilegalisht

Gjakovë, 9 qershor - Njësitet e Doganës se Kosovës kanë kryer kontrolla në një lokacion në Gjakovë me dyshime për prezence të pijeve pakoolike të prodhuara ilegalisht dhe që nuk kanë paguar akcizë.

Me këtë rast janë gjetur mbi 1000 Litra Pije Alkoolike të cilat janë konfiskuar.


 

Kalendari

Ngjarjet e datës 10 gusht 2022

- Mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 10:00) 

- Agjencia Kosovare e Privatizimit mban ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve përmes Likuidimit SHAL 57. (Hoteli Grand, ora 12:30)