18 Gusht 2022

QMF në Kodrën e Trimave vihet në shfrytëzim për pacientët me hemodializë

Prishtinë, 21 mars - Sot në objektin e vjetër të Komunës, do të nënshkruhet një Memorandum Bashkëpunimi në mes të Kryetarit të Komunës së Prishtinës, Perparim Rama si dhe Drejtorit të Përgjithshëm të SHSKUK-së Dr.Valbon Krasniqi, për ofrimin e shërbimit sa më efikas për pacientët e repartit të hemodializës së QKUK-së të cilëve në mungesë të hapësirave në QKUK, do të u ofrohet në shfrytëzim kati i sipërm në QMF në Kodrën e Trimave.

Pas nënshkrimit të Memorandumit të Bashkëpunimit, Kryetari Përparim Rama së bashku me Drejtorin e SHSKUK-së Valbon Krasniqi, do të paraqiten me një konferencë për media ku edhe do të keni mundësi të njoftoheni më shumë rreth marrëveshjes.

Kalendari

Ngjarjet e datës 18 gusht 2022

 - Mbahet seanca në rastin e falsifikimit të tenderit 800 mijë euro për rinovimin e objektit të PSRK-së ndaj të akuzuarit Tahir Sopa, përfaqësues i firmave “NBT ING SHPK” dhe “NPN Bajramaj”. (Pallati i Drejtësisë, ora 9:30)

- Komuna e Rahovecit mbant dëgjimi publik për buxhetin e vitit 2023 më bashkësit lokale, lagjet urbane dhe përfaqesues të shkollave. (Shtëpia e Kulturës 'Mensur Zyberaj' në Rahovec, ora 10:00)

- Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës mban konferencë për media e cila ndërlidhet me shpalljen e grevës së përgjithshme. (Zyrat e BSPK-së, ora 13:00)

- Fondacioni Shtatëmbëdhjetë organizon hapjen e programit Rezidenca 17. (Shtëpia e Hivzi Sulejmanit në lagjen Taslixhe, ora 18:00)