18 Gusht 2022

QKMF 11 nga sot ofron kujdes shtesë për pacientët me sëmundje kronike

Prishtinë, 1 mars - Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur se Drejtoria e Shëndetësisë ka marr vendim që të ofrohet kujdes shtesë për pacientët me sëmundje kronike me ç ‘rast nga 5 ditë pune sa ishte më herët duke filluar nga sot ky shërbim do të ofrohet 7 ditë në javë nga ora 07:00-19:00 në QKMF 11.  

Gjithashtu komuna ka njoftuar që Kryetari Rama së bashku me Drejtorin e Shëndetësisë Izet Sadiku do ta vizitojnë QKMF 11 në lagjjën e Muhaxherëve me rastin e ofrimit të këtij shërbimi për të parë nga afër kujdesin që u ofrohet qytetarëve të Prishtinës, gjegjësisht pacientëve me sëmundje kronike.

Kalendari

Ngjarjet e datës 18 gusht 2022

 - Mbahet seanca në rastin e falsifikimit të tenderit 800 mijë euro për rinovimin e objektit të PSRK-së ndaj të akuzuarit Tahir Sopa, përfaqësues i firmave “NBT ING SHPK” dhe “NPN Bajramaj”. (Pallati i Drejtësisë, ora 9:30)

- Komuna e Rahovecit mbant dëgjimi publik për buxhetin e vitit 2023 më bashkësit lokale, lagjet urbane dhe përfaqesues të shkollave. (Shtëpia e Kulturës 'Mensur Zyberaj' në Rahovec, ora 10:00)

- Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës mban konferencë për media e cila ndërlidhet me shpalljen e grevës së përgjithshme. (Zyrat e BSPK-së, ora 13:00)

- Fondacioni Shtatëmbëdhjetë organizon hapjen e programit Rezidenca 17. (Shtëpia e Hivzi Sulejmanit në lagjen Taslixhe, ora 18:00)