18 Gusht 2022

Qendra e Mjekësore Familjare në Kamenicë merr donacion një pajisje të mamografit

Prishtinë, 15 dhjetor - Fondacioni Jahjaga dhe Ambasada Japoneze në Kosovë do të nënshkruajnë grantin përmes së cilit do të ofrohet një pajisje e mamografit për Qendrën Kryesore Mjekësore Familjare në Kamenicë.

Ky donacion është në kuadër të skemës GPP të Qeverisë Japoneze për vitin 2021.

Pajisja e mamografit do të ju shërbej edhe komunave rreth Kamenicës, dhe do të ju ofroj qytetareve të këtyre komunave qasje të shpejt në ekzaminime të rregullta.

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 18 gusht 2022

 - Mbahet seanca në rastin e falsifikimit të tenderit 800 mijë euro për rinovimin e objektit të PSRK-së ndaj të akuzuarit Tahir Sopa, përfaqësues i firmave “NBT ING SHPK” dhe “NPN Bajramaj”. (Pallati i Drejtësisë, ora 9:30)

- Komuna e Rahovecit mbant dëgjimi publik për buxhetin e vitit 2023 më bashkësit lokale, lagjet urbane dhe përfaqesues të shkollave. (Shtëpia e Kulturës 'Mensur Zyberaj' në Rahovec, ora 10:00)

- Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës mban konferencë për media e cila ndërlidhet me shpalljen e grevës së përgjithshme. (Zyrat e BSPK-së, ora 13:00)

- Fondacioni Shtatëmbëdhjetë organizon hapjen e programit Rezidenca 17. (Shtëpia e Hivzi Sulejmanit në lagjen Taslixhe, ora 18:00)