18 Gusht 2022

Mbahet ngjarje e veçantë për t’i gëzuar fëmijët në Kliniken Pediatrike

Prishtinë, 17 nëntor - Fondacioni Care for Kosovo Kids dhe Klubi Alpin Prishtina ribashkon sot në ngjarjen me të veçantë të vitit për t’i gëzuar fëmijët në Kliniken Pediatrike të Qendres Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) të veshur si super-heronjtë e tyre të preferuar.

Care for Kosovo Kids që nga viti 2013 siguron të gjitha barnat për fëmijët të cilët trajtohen nga kanceri në repartin e Hemato-Onkologjisë në QKUK.

Fondacioni bën thirrje të gjithëve që mund të jenë pjesëmarres e të përcjellin ketë event të bukur por edhe të japin kontributin e tyre për blerjen e 2 pajisjeve diagnostifikuese për ketë repart si dhe barnat për fëmijët të cilët trajtohen aty. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 18 gusht 2022

 - Mbahet seanca në rastin e falsifikimit të tenderit 800 mijë euro për rinovimin e objektit të PSRK-së ndaj të akuzuarit Tahir Sopa, përfaqësues i firmave “NBT ING SHPK” dhe “NPN Bajramaj”. (Pallati i Drejtësisë, ora 9:30)

- Komuna e Rahovecit mbant dëgjimi publik për buxhetin e vitit 2023 më bashkësit lokale, lagjet urbane dhe përfaqesues të shkollave. (Shtëpia e Kulturës 'Mensur Zyberaj' në Rahovec, ora 10:00)

- Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës mban konferencë për media e cila ndërlidhet me shpalljen e grevës së përgjithshme. (Zyrat e BSPK-së, ora 13:00)

- Fondacioni Shtatëmbëdhjetë organizon hapjen e programit Rezidenca 17. (Shtëpia e Hivzi Sulejmanit në lagjen Taslixhe, ora 18:00)