01 Gusht 2021

Agani shfuqizon UA për kushtet e njohjes së subspecializimeve

Prishtinë, 24 mars - Ministri i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës, dr. Ferid Agani, ka marrë vendim për shfuqizimin e Udhëzimit Administrativ (UA) Nr. 01/2011 për kushtet e njohjes së subspecializimeve të specialistëve, të datës 8. Shkurt të këtij viti.

Këtë vendim, Ministri e ka marrë mbështetur në Kapitullin VI neni 93 paragrafi 4 i Kushtetutës së Republikës së Kosovës për të marrë vendime dhe nxjerrë akte juridike ose rregullore të nevojshme për zbatimin e ligjeve, si dhe nenit 92 të Ligjit për Shëndetësi nr. 2004/4.

Vendimi ka hyrë në fuqi më 23 mars 2011.

Kalendari

Ngjarjet e datës 1 Gusht 2021

- Nën organizimin e Presidentes së Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani mbahet ceremonia e dorëzimit të medaljes post-mortem për Beau Biden më ç'rast me një fjalë rasti do t’iu drejtohet Presidentja Osmani, gjithashtu përmes një video-mesazhi edhe Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, si dhe me një fjalë rasti ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë Philip S. Kosnett. (Oborri në hyrje të objektit të Kuvendit ora 18:30 - Mediat duhet të jenë të pranishme në Presidencë, ora 17:45)