27 Qershor 2022

Shëndetësi

Kalendari

Ngjarjet e datës 27 qershor 2022

- Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni mban takim publik me qytetarët lidhur me sukseset dhe sfidat e gjashtëmujorit te parë të punës për vitin 2022. (Salla e Teatrit të Qytetit, ora 18:00)