29 Janar 2022

Shaqir Totaj emëron drejtorët e drejtorive komunale

Prizren, 11 janar - Kryetari, Shaqir Totaj sot ka emëruar drejtorët e drejtorive me të cilët do të bashkëqeverisë Komunën e Prizrenit.  

Nga gjithsej trembëdhjetë drejtori, kryetari, Shaqir Totaj sot gjatë ditës ka emëruar njëmbëdhjetë, dy drejtoritë e tjera do të emërohen në ditët në vazhdim.  

Drejtorët e emëruar janë:

Drejtoria e Arsimit dhe Shkencës - Luljeta Veselaj Gutaj

Drejtoria e Shërbimeve Publike - çelë Lamaj

Drejtoria e Administratës - Edin Shehu

Drejtoria e Urbanizmit dhe Planifikimit Hapësinor - Pranverim Berisha

Drejtoria e Kadastrës dhe Gjeodezisë - Senxhar Karamuço

Drejtoria e Shëndetësisë - Burbuqe Berisha

Drejtoria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural - Bexhat Bytyqi

Drejtoria e Turizmit dhe Zhvillimit Ekonomik - Lirija Bytyqi

Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit - Adem Morina,

Drejtora e Punës dhe Mirëqenies Sociale - Vjollca Kabashi

Drejtoria e Emergjencës dhe Sigurisë - Ramize Shala

Kalendari

Ngjarjet e datës 29 janar 2022

- Partia Socialdemokrate dhe Grupi Protestojë organiojnë protestë kundër shtrenjtimit të energjisë elektrike për të ruajtur profitin e interesat e KEDS e KESCO-s. (Sheshi “Zahir Pajaziti”, ora 14:00)

- Nën patronatin e Kryetarit të Komunës, Smajl Latifi behën homazhe dhe nderime për dëshmorin e kombit Sahit Krasniqi, te varrezat e dëshmorëve në Ratkoc. (Ratkoc, ora 14:00)

- Në kuadër të flakës së Janarit mbahet festivali i Kënges për fëmijë "Xixat e Flakës". (Teatri i Qytetit të Gjilanit, ora 17:00)