04 Gusht 2021

Sejdiu vizitoi fëmijën e parë të lindur në Ditën e Pavarësisë

Prishtinë, 17 shkurt - Presidenti i Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu, aktivitetet e shumta në ditën e përvjetorit të dytë të pavarësisë i ka nisur me vizitën në fshatin Sllovi të Lipjanit, në familjen e fëmijës së parë të lindur pas shpalljes së pavarësisë, Pavarësia Sopa. 


Pasi i ka dhënë dhuratat dhe e ka uruar Pavarësinë e vogël për ditëlindjen e saj të dytë.

 

Presidenti Sejdiu tha se fëmijët e lindur në këtë kohë dhe të gjithë fëmijët e Kosovës do të rriten dhe zhvillohen nën përkujdesjen e shtetit të ri të Kosovës.

Kalendari

Ngjarjet e datës 5 Gusht 2021

- Bordi dhe menaxhmenti i NP KOSTT raporton para Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti lidhur me organizmin e brendshëm dhe zbatimin e projekteve. (Kuvendi i Kosovës, salla N10, ora 11:00)