17 Tetor 2021

PDK kundështon rezolutën për imunitetin

Prishtinë, 18 korrik - Grupet Parlamentare në Kosovë, janë në pritje të kërkesës nga EULEX-i për të shtyrë përpara rezolutën për çështjen e imunitetit të deputetëve.

“Unë nuk kam kompetencë që ta iniciojë në Kryesi këtë, sepse unë jam një shef i një grupi parlamentar të Kuvendit dhe nuk më takon mua ta iniciojë, ka theksuar kreu i Grupit Parlamentar të PDK-së, Adem Grabovci.

\"Ne kemi institucione dhe unë nuk i jap vetes të drejtë që të dalë mbi institucionet e vendit dhe të kërkoj diçka që s`më takon”, është shprehur Grabovci.
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 18 Tetor 2021

 - Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve dhe Auditorja e Përgjithshme e ZKA-së raportojnë para Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike lidhur me shqyrtimin e Raportit Vjetor të Auditimit për vitin 2020. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N10, ora 10:00)

- Fondacioni Kosovar Trashëgimia Kulturore pa Kufij, CHwB Kosova organizon Ilucidare Playground: “Guralec: Moving Rocks” dhe Konferencën “Përtej mureve dhe bindjeve”. Kinema Jusuf Gërvalla në Pejë