25 Qershor 2022

Fillojnë takimet publike në Komunën e Rahovecit

Rahovec, 17 maj - Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi ka filluar takimet publike me qytetarë për kërkesat e tyre dhe ecurinë e projekteve.  

Takimet publike u mbajtën në fshtratat Brestoc, Hoçë e Vogël, Nagac, Celinë dhe Krushë e Madhe. Kryetari Latifi paraqiti para banorëve projektet të cilat janë përfunduar, ato në proces dhe planet dhe projektet e planifikuara për vitet në vijim bazuar në projeksionet buxhetore.

Ndër kërkesat të cilat banorët paraqitën ishin: Rregullim i parqeve, kanalizim, ndriçim, rrugë fushore, efiçiencë energjetike, drunj dekorativ, rregullim i oborreve të shkollave.

Për mbajtjen e takimeve, do të përgatitet raporti dhe procesverbali dhe të njëjtit do të publikohen në web faqën e komunës.

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 25 qershor 2022 - Pishina e vetme e kryeqytetit hapë sezonin veror 2022. (Pishina në hyrje të parkut Gërmia, ora 10:00)

- Komisioni i Shëndetësisë nga Lidhja Demokratike e Kosovës - Dega Gjilan, mban konferencë për medie. (Selia e LDK-së, ora 11:00)  

- Rrjeti i OJQ-ve AVONET dhe komuniteti i biznesit në Komunën e Vitisë organizon konferencë për media lidhur me mosbashkëpunimin e Qeverisë lokale, deputetëve të Kuvendit të Kosovës dhe Qeverisë së Republikës së Kosovës, i cili ka ndikuar në ngecje të projekteve, neglizhencë, e mosadresim të tyre. (Përballë Shtëpisë së Kulturës "Gursel e Bajram Sylejmani" në Viti, ora 12:30)