10 Gusht 2022

Diskutohet për 'Agjenda për Reforma Evropiane'

Prishtinë, 14 tetor - Instituti i Prishtinës për Studime Politike (PIPS) dhe Lëvizja FOL organizon tryezën e diskutimit me temën “Agjenda për Reforma Evropiane (ERA) II”.

Kjo tryezë synon të diskutojë mbi ecurinë, arritjet dhe ngecjet e hasura gjatë zbatimit të Agjendës për Reforma Evropiane I, si dhe të reflektojë mbi pritjet dhe angazhimin institucional në zbatimin e planit të veprimit të ERA II.
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 10 gusht 2022

- Mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 10:00) 

- Agjencia Kosovare e Privatizimit mban ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve përmes Likuidimit SHAL 57. (Hoteli Grand, ora 12:30)