31 Korrik 2021

Daci: Qeverisja hap pas hapi me deshtime

Prishtinë, 27 mars - Lidhja Demokratike e Dardanise ka mbajtur takim me perfaqesuesit e degeve te saj, ku ishte prezen edhe kryetari i LDD-se akademik Nexhat Daci me anetar te kryesise se partise.

Lidhja Demokratike e Dardanise, perpos raportimit te degeve per punet dhe aktivitetet e partise gjithandej ku ka shtrirje te sturkturave te saj, te pranishmit u njohen edhe me aktualitetin politik ne vend.

Lidhja Demokratike e Dardanise me kete rast shprehu shqetesimin e saj per gjendjen e veshtire te popullit te Kosoves, si dhe per deshtimet  njepasnjeshme te qeverisjes se vendit, e cila nuk po deshmon se ka kapacitete shtetformuese.

Deshtimet e qeverisjes ne Kosove munde te verehen ne te gjitha sektoret e rendesishme qe ndikojne drejte perdrejt ne jeten e qytetareve te Kosoves, si  ekonomia, shendetesia, arsimi, siguria,  kultura etj.

Lidhja Demokratike e Dardanise konsideron se mundesi per dalje nga gjendja e veshtire ne te cilen ndodhet sot Kosova, jane padyshim zgjedhjet nacionale te cilat perfundimisht do te shtyenin vendin drejt progresit dhe zhvillimit.

Qeverisja ne Kosove nuk ka me qfar te arsyetoj jetgjatesin e saj edhe me tutje, ngase gjendja e veshtire e popullit flet konkretisht per rezultatet e saj.

Lidhja Demokratike e Dardanise gjate ketij takimi i njohu perfaqesuesit e degev te saj, se me 10 prill 2010, kjo parti do te mbaj edhe konventen e saj te dyte, sipas statutit te LDD-se.

Konventa thirret nga kryetari i LDD-se siq e parasheh edhe statuti i Lidhjes Demokratike te Dardanise.

Kalendari

Ngjarjet e datës 31 Korrik 2021

- Qendra për Informim dhe Përmirësim Social në bashkëpunim me Ambasadën Gjermane dhe Komunën e Prishtinës organizon për herë të parë Panairin e Vullnetarëve të Shëndetit Mendor. (Biblioteka Kombëtare “Pjetër Bogdani”, ora 10:00)

- Federat e Futbollit të Kosovës organizon workshop-in rreth sistemit VAR. (Kampi Edukativ Nacional në Hajvali, ora 17:00)