22 Janar 2022

Opinion

Covid 19 dhe rëndësia e oksigjenit

Viti 2020 mund të quhet vit i pandemisë. Ishte një vit mjaft i vështirë, meqë gjithandej në botë u përhap virusi covid 19, ndërsa në vendin tonë filloi të përhapej në fillim të marsit të këij viti. Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 23 janar 2022

- Në kuadër të manifestimit “Flaka e Janarit” do të mbahet Festivali i dramës origjinale shqipe “Talia 2022”. (Teatri qytetit të Gjilanit, ora 18:00)