18 Gusht 2022

Hapet ekspozita në mbështetje të personave me autizëm dhe familjeve të tyre

Prishtinë, 2 prill - “Action for Health”& “Artistët për Artistë” shënojnë “Ditën Ndërkombëtare të Vetëdijesimit për Autizëm.

Në kuadër të kësaj date në Galerine e Arteve të Kosovës do të mbahet një ekpozitë në të cilën do të shfaqen veprat e artisëve të cilët nëpërmjet krijimtarisë së tyre artistike do të bartin mesazhin për mbështetjen e personave me autizëm dhe familjeve të tyre.  

Ekpozita do të jetë e hapur sot nga ora 12.00 deri në 17.00

Kalendari

Ngjarjet e datës 18 gusht 2022

 - Mbahet seanca në rastin e falsifikimit të tenderit 800 mijë euro për rinovimin e objektit të PSRK-së ndaj të akuzuarit Tahir Sopa, përfaqësues i firmave “NBT ING SHPK” dhe “NPN Bajramaj”. (Pallati i Drejtësisë, ora 9:30)

- Komuna e Rahovecit mbant dëgjimi publik për buxhetin e vitit 2023 më bashkësit lokale, lagjet urbane dhe përfaqesues të shkollave. (Shtëpia e Kulturës 'Mensur Zyberaj' në Rahovec, ora 10:00)

- Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës mban konferencë për media e cila ndërlidhet me shpalljen e grevës së përgjithshme. (Zyrat e BSPK-së, ora 13:00)

- Fondacioni Shtatëmbëdhjetë organizon hapjen e programit Rezidenca 17. (Shtëpia e Hivzi Sulejmanit në lagjen Taslixhe, ora 18:00)