10 Gusht 2022

Atelieja, “Diba Celina” përkujdeset për deputeten Duda Balje

Prishtinë, 27 tetor - Atelieja, “Diba Celina”, me kreacionet e saj, është përkujdesur për deputeten Duda Balje, e cila është duke e zhvilluar fushatë për të mbledhur fonde për blerjen e parukeve për zonjat që vuajnë nga kanceri.

Disenjatorja dhe pronarja e kësaj atelieje, Diba Celina, ka thënë: Këtë model tejet elegant e kam punuar me detaje të ndryshme dhe delikatesë, vetëm e vetëm që deputetja Balje, të ndihet sa më komod gjatë tërë fushatës.

Vlen të theksohet, se Celina, në vazhdimësi përkujdeset për veshjet deputetes Balje, por edhe për fytyra të shumta publike. 

Atelieja, “DIBA CELINA”, gjendet në Prizren.

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 10 gusht 2022

- Mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 10:00) 

- Agjencia Kosovare e Privatizimit mban ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve përmes Likuidimit SHAL 57. (Hoteli Grand, ora 12:30)