26 Nëntor 2022

Kulturë

Janet fajëson mjekun për vdekjen e Michael

SHBA, 5 prill - Janet Jackson ka pranuar se ajo fajëson mjekun Conrad Murray, duke insistuar se ai është përgjegjës për vdekjen e vëllait të saj Michael Jackson. Murray pritet të paraqitet në gjykatë më 5 prill, nën akuzën... Lexo

Aguilera e frymëzuar nga e kaluara

SHBA, 4 prill - Christina Aguilera ka shfrytëzuar përvojën e fëmijërisë për të nxitur emocionet të cilat ka dashur t'i përcjellë në filmin e... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 27 nëntor 2022

- Në shënim të 110-vjetorit të Pavarësisë Shqipërisë do të mbahet mbledhje e përbashkët e Kuvendit të Republikës së Kosovës dhe Kuvendit të Republikës së Shqipërisë. (Kuvendi i Shqipërisë në Tiranë, ora 10:00)

- Me rastin e Ditës së Forcës, Ministria e Mbrojtjes dhe Forca e Sigurisë së Kosovës organizojnë “Ditën e Hapur’’ në të cilën do të marrin pjesë edhe udhëheqësit më të lartë shtetërorë, si dhe përfaqësuesit ushtarakë e diplomatikë të vendeve partnere. (Kazerma “Adem Jashari”, ora 12:00)