04 Dhjetor 2022

Informata

Auto Sallone

Auto Sallone

Auto Sallon Endriti
Adresa: Rruga Prishtinë - Ferizaj (Çagllavicë)
Tel: +377 (0) 44 799 795
         +386 (0) 49 176 860,
           +377 (0) 44 434 315
E-mail: [email protected]
http://www.autosalloniendriti.com


Baki Automobil
Adresa:  Rr. Prishtinë - Ferizaj
Tel: +381 (0) 38 600 041
       +381 (0) 38 600 042
       +381 (0) 38 600 043
 
 E-mail: [email protected]
http://www.bakiautomobile.com


Auto Sallon Alberti
Adresa: Magjistralja Prishtinë-Ferizaj
Tel: +377 (0) 44 600 000,
       +377 (0) 44 373 373,
E-mail: [email protected]
http://www.autosallonialberti.com

Auto Avangarde
Adresa: Zona Industriale,

Fushë Kosovë
Tel: +381 (0) 38 541 465
http://www.autoavangarde.org


Auto Salloni Prishtina
Adresa: Rr. magjistrale Prishtinë - Shkup (Çagllavicë)
Tel: +381(0) 38 235 777
      +377(0) 44 405 777
       +377(0)  44 181 912
http://www.autosalloniprishtina.com


Auto Kom
Ferizaj
Tel: +377 (0) 44 219-275
       +377 (0) 44 378-189

Auto Salloni KS
Magjistralja Prishtinë - Shkup km3
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0) 44 211 550
         +377 (0) 44  419 325 
         +377 (0) 44 654 015
http://www.autoks-salloni.com

Auto Sallon Autorex
Qagllavicë
Prishtinë 10000
Tel: +377 (44) 555 952

Auto Trade Toyota
Zona Industriale, Veterrnik p/n
Prishtinë
Tel+381 (0) 38 542 343,
    +377 (0) 44 126 988
Fax: 381 (0) 38 541 611

AutoVisoka
Rr. Ganimete Terbeshi Nr.15
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0) 38 243 470
http://www.autovisoka.com

Debona Auto
Kryqi i Lipjanit QMI
Lipjan
Tel: +381 (0) 38 580399
Fax: +381 (0) 38 580399
http://www.gruppodebona.it

KIA Motors
Zona Industriale
Prishtinë - Fushë Kosovë
Tel: +381 (0) 38 245-783
Fax: +381 (0) 38 245-783
http://www.kia-kosova.com

Reforma Company
Fshati Shkabaj
Kastriot
Tel: +381 (0)38 563 018
Fax: +381 (0)38 563 019
http://www.reforma-pr.com

Renault Centre
Ahmet Krasniqi p.n
Prishtinë
Tel: Tel: +381 (0) 38 222 559
Fax: +381 (0) 38 222 559
http://www.renault-centre.com

REX Automobile
Korishë
Prizren 20550
Tel: +377 (0) 44 119 538
http://www.rex-automobile.com

AHP - Volkswagen Center Prizren
Rr. Ulqini Nr. 350
Prizren 20000
Tel: +381 (0) 29 241 251 / 242 336
Fax: +381 (0) 29 241 471
http://www.ahp-prizren.com

White House - Volkswagen Center
Rr.Magjistrale 143
Pejë
Tel: +381 (0)39 433 394; +377 (0)44 253 247
Fax: +381 (0)39 433 394
http://www.whitehouse-peje.com

Auto Sallon Te Hasani
Adresa: Magjistralja Prishtinë Mitrovicë Km I
Tel: +377 (44) 285 048,
       +377 (44)159 280

Allmakes Global Sevices (Mitsubishi Motors)
Adresa: Magjistralja Komoran - Caralevë 13000
Tel&Fax: +381 (0) 38 587 700
Mob: +377 (0) 44 126 028
E-mail: [email protected]
            [email protected]
http://www.ags-ks.com

Auto Sherreti
Adresa: Magjistralja Prishtinë - Ferizaj
Tel: +377 (0) 44 324 624
       +377 (0) 44  164 990,
            +377 (0) 44 44 790 999
http://www.autosherreti.com
Autosalloni Exclusive
Adresa: Emshir Zona A/1 – Prishtinë
Tel: +377 (0) 44 388 888
        +377 (0) 44  518 518,
         +377 (0) 44  307 290 

Hotele

Hotele ne Kosove
Hotel Afa
Tel:      +381 38/255 210
E-mail: [email protected]
http://www.hotelafaresidence.com

___________________________________________________

Grand Hotel Prishtina

Adresa: Rr. Nëna Terezë, 10000, Prishtinë
Tel: +381 (0) 38 220-210 /
       +381 (0) 38 220-211
Fax: +381 (0) 38 248-138
E-mail: [email protected]
http://www.grandhotel-pr.com
____________________________________________________

Hotel Lyon
Adresa: Rr. Isa Kastrati nr.91, Prishtinë
Tel:+381 (0) 38/220-997
Mob: +377(0) 44/245-082
E- mail: [email protected]
http://www.hotel-lyon-ks.com

____________________________________________________
Hotel Prishtina
Adresa: Rruga Vaso Pasha nr. 20 | Prishtinë
Tel: +381 (0) 38 22 32 84
Fax: +381 (0) 38 22 52 94
E-mail: [email protected]
http://www.hotelprishtina.com
____________________________________________________
Hotel Victory
Adresa: Nënë Tereza P.n | Prishtinë
Tel: +381 (0) 38 543 277
       +381 (0) 38 543 267
Fax: +381 (0) 38 543 286
Email: [email protected]
http://www.hotel-victory.com
____________________________________________________
Hotel Afa
Adresa: Rr.Ali Kelmendi Nr.16 ,Aktash - Prishtinë
Tel: +381 (0) 38 225 226
        +381 (0) 38 225 227
Fax: +381 (0) 38 24 46 82
E-mail: [email protected]
http://www.hotelafa.com
____________________________________________________
Hotel Royal
Pashko Vasa Nr.3 - Prishtinë
Tel: + 381 (0) 38 220 902
Fax: + 381 (0) 38 220 903
http://www.royalhotel-pr.com
____________________________________________________
Hotel Ambasador
Adresa: Rr.Ardian Krasniqi
Tel: +381 (0) 38 248 400
Fax: +381 (0) 38 248 500
E-mail: [email protected]
http://www.hotel-ambasador.com
____________________________________________________
Hotel Gorenje
Adresa: Veternik | Prishtinë
Tel: +381 (0) 38 55 77 00 / 600
Fax: +381 (0) 38 55 77 00 / 610
E-mail: [email protected]
http://www.hotelgorenjenititiki.com
____________________________________________________
Hotel Amazona
Adresa: Rrr. Prishtinë - Mitrovicë, Fshati Milloshevë
Tel: +377 (0) 44 45 44 54
E-mail: [email protected]
http://www.hotelamazona.com
____________________________________________________
Hotel Baci
Adresa: Rr.Ulpiana I/1, Prishtinë
Tel: +381 (0) 38 540 705
       +381 (0) 38 540 706
Mob: +377 (0) 44 161 111
E-mail: [email protected]
            [email protected]
http://www.bacicompany.com
____________________________________________________
Hotel Pllaza
Adresa: Rr.Pashko Vasa nr.22 - Prishtinë
Tel: +381 (0) 38 222 009
Fax: +381 (0) 38 223 309
E-mail: [email protected]
http://www.hotelpllaza.com
____________________________________________________
Hotel Pejton
Rr.Pashko Vasa Nr.14 - Prishtinë
Tel: +381 (0) 38 222 204
Mob: +377 (0) 44 308 080
E-mail: [email protected]
http://www.hotelpejton.com
____________________________________________________
Hotel Dea
Velani - Prishtinë
Tel: +381 (0)38 516 770
Mob: +377 (0) 44 426 868
Tel & Fax: +381 (0)38 533 820
E-mail: [email protected]
            [email protected]
http://www.hotel-dea.com
____________________________________________________
Hotels Kosova
Rr. Garibaldi 21/6, Prishtinë
Tel: +381 (0) 38 248 552
Mob: +377 (0) 44 142 487
E-mail: [email protected]
http://www.hotelskosova.com
____________________________________________________
Hotel Beni
Adresa: Rr.Mazgit, Prishtinë
Mob: +377 (0) 44 156 312
Mob: +377 (0) 44 156 313
E-mail: [email protected]
http://www.hotelbeni.com
____________________________________________________
Hotel Apollonia
Rr.Vllezerit Fazliu p.n - Prishtinë
Tel: +381 38 250477
Fax: +381 38 250478
E-mail:     [email protected]
http://hotelapollonia.emaxo.com
____________________________________________________
Princi Arbrit
Adresa: Rr. Kodra e Trimave - Prishtinë
Tel: +381 (0) 38 244 244
Mob: +377 (0) 44 244 244
Fax: +381 (0) 38 244 442
E-mail: [email protected]
http://www.hotel-princiiarberit.com
____________________________________________________
Hotel Amsterdam
Rr.Wesley Clark, Gjakovë
Tel: +377 (0) 44 123 003                           
E-mail: [email protected]
            [email protected]
www.hotelamsterdam-ks.com
____________________________________________________
Hotel Alvida
Adresa: Ibrahim Lutfiu Nr. 48 - Prishtinë
Mob: +377 (0) 44 217 167
Mob: +377 (0) 44 300 944 ____________________________________________________
Hotel Niki-S
Adresa: Rr. Magjitrale Gjakovë - Prishtinë
Tel: +381 (0) 390 20 775
Mob: +377 (0) 44 506 825
Mob: +377 (0) 44 247 075
E-mail: [email protected] ____________________________________________________
Hotel Residence
Adresa: rr. Remzi Ademaj 117 - Prizren
Mob: +377 (0) 44 255 774
         +377 (0) 44 135 298
         +377 (0) 44 298 612
E-mail: [email protected]
____________________________________________________
Hotel Tirana
Adem Jashari Nr.14 - Prizren
Tel: +381 (0) 29 630 818
        +381 (0) 29 242 399
Mob: +377 (0) 44 216 155
E-mail: [email protected]
____________________________________________________
Hotel Palace
Adresa: Shupkovc | Mitrovicë
Tel: +381 (0) 28 311 80
Fax: +381 (0) 28  311 90
E-mail: [email protected]
http://www.hotelpalace.org
____________________________________________________
Hotel Kalaja
Adresa: Rr. 2 Maji - Vushtrri
Tel: +381 (0) 28 572 120
Fax: +381 (0) 28 572 092
Mob: +377 (0) 44 292 859
Mob: +377 (0) 44 506 606
E-mail: [email protected]
            [email protected]
http://www.hotelkalaja.com
____________________________________________________
Hotel Ok
Adresa: Magjistralja Prizren -Prishtinë
Tel: +381 (0) 29 240-260
Mob: +377 (0) 44 131 761
Mob: +386 (0) 49 223 361
Fax: +381 (0) 29 240 261
E-mail: [email protected]
http://www.hotelok-ks.com
____________________________________________________

Kompani Ndërtimi

Kompani Ndërtimi

Proterm

Adresa: Prishtinë, Veternik 1 Tel: +381 38 545 449
Mob: +386 49 658 616
[email protected]
http://www.proterm-co.com


Euro Model
Adresa: "Nëna Terezë" pa numër, Drenas
Tel: +38649 405 889
Mob: +37744 170 738
   +37744 170 739
   +37744 405 889
E-mail: [email protected]
http://www.euromodel-ks.com

ADK
Adresa: Kroi i Bardhe, Prishtine
Mob: +377 (0) 44 145 807
Mob: +377 (0) 44 141 117
Email: [email protected]
http://adk-ks.com


Arhing

Adresa: Rr.Bill Klinton 38A , Prishtinë

Tel: +381(0)38 / 244 497
Mob: +377(0)44 / 120 185
http://www.arhing.com


EXDC Exclusive Design Company

Adresa: rr. Ahmet Krasniqi, Kompleksi EXDC-2, nr.1, Kalabria, Prishtinë

Tel: +381 (0) 38 555 467
Mob: +377 (0) 44 454 777
E-mail: [email protected]
http://www.exdc-ks.com


Eurokos

Adresa: Magjistralja Prishtine-Ferizaj

Fshati Cagllavice PN, Prishtinë
Tel: +381 38 247 016
    +381 38 542 272
Fax: +381 38 542 272
E-mail: [email protected]
http://www.eurokos.net


Europarku

Addressa: St. Luan Haradinaj, K.Ramiz Sadiku p.n. Prishtina,

Tel:  +381 38 245 263
Fax:  +381 38 245 264;
Mob:  +389 49 120 194;
E-mail: [email protected]
      [email protected]
      [email protected]
http://www.europarku.com


Idea

Adresa: Malishevë (pran rrugës kryesore Malishevë -Rahove )

Mob: +377 (0) 44 187 358
E-mail: [email protected]


Konak Construction - Prishtina Stars

Adresa: Nazim Gafurri p.n Përball Gjimnazit Sami Frashëri, Prishtinë

Tel: +381 (0) 38 226 647
    +381 (0) 226 660
E-mai: [email protected]
http://www.prishtinastars.com


Linprojekt

Adresa: Mbretëresha Teutë, Mitrovicë

Tel: 381 28 534 717
Fax: 381 28 534 717
Email: [email protected]
     [email protected]
http://www.linprojekt.com


Nartel

Adresa: Rr. Agim Ramadan, Prishtinë

Tel: +381 (0) 38 249 168
Mob: +377 (0) 44 616 350
[email protected]
http://www.nartel.com


Pro-cad-ing

Adresa: Rr. Nëna Terezë Nr. 47(47/II-4), Prishtinë

Mob:+377 (0) 44 358 138
     +377 (0) 44 360 318;
     +381 (0) 63 7851871
E-mail: [email protected]
http://pro-cad-ing.com


Standard
Adresa: Rr. Dardania SU 1/3A 10000, Prishtinë
Tel: +381 (0) 38  544 423
       +381 (0) 38  544 423
        +377 (0) 44 500 772
E-mail: [email protected]
           [email protected]
http://www.standart-pr.com
Pejtoni

Adresa: Rr. Pashko Vasa nr, Prishtinë

Tel: +381 38 226 623
Fax: +381 38 226 624
Mob: +377 44 507 642
e-mail: [email protected]
http://www.pejtoni.com


Tregtia

Adresa: Rr. Magjistralja Prishtinë-Fushë Kosovë - Prishtinë


Afrimi

Adresa: Likofc - Skenderja

Mob: +377 (0) 44 117 529


Al Trade

Adresa: Veternik, magj. Prishtinë-Ferizaj, Prishtinë, 

Tel: +381 (0) 43 767 181   

       +381 (0) 38 602 302
     +381 (0) 38 602 303
Fax: +381 (0) 43 767 182
E-mail: [email protected]
http://www.altrade-ks.com


Albaniku

Adresa: Rr. 28 Nëntori BB. 1/3A nr.4, Prishtinë

Tel&Fax: +381 (0) 38 542 703
Mob: +377 (0) 44 157 457
Email: [email protected]


BMS-Engineering

Adresa: Ulpian D2/IV nr.3, Prishtinë

Tel: +381 (0) 38 554 060
Mob: +377 (0) 44 198 884
E-mail: [email protected]


Bardhi

Adresa: Kaçanik

Mob: +377 (0) 44 225 007


Bashkimi Company

Adresa: Mitrovicë

Tel: +381 (0) 28 37 116
Mob: +377 (0) 44 173 927


Beni

Adresa: Brigada 123 – Therandë

Mob: +377 (0) 44 289 080
     +377 (0) 44 183 860
     +377 (0) 44 563 275


Blerta

Adresa: Zabeli i Ulët, Drenas

Mob: +377 (0) 44 170 998
      +386 (0) 49 170 998


Bota e Re

Adresa: Fshati Hereq – Gjakovë

Mob: +377 (0) 44 600 040
          +377 (0) 44 377 775
         +377 (0) 44 377 774
E-mail: [email protected]
http://www.botaere.com


Coneng

Adresa: Rr.Qazin Berisha, Bazhdarhana 1/33, Prizren

Tel: +381 (0) 29 244 611
Mob: + 377 (0) 44 176 752 
         + 377 (0) 44 480 480
E-mail: [email protected]


Conip RK

Adresa: Rr.Pjer Armand Paillad nr 10/a – Gjakovë

Tel: +381 (0) 390 27 484
Mob: +377 (0) 44 123 150
E-mail: [email protected]


Daja Rrah

Adresa: Vlashne – Prizren

Mob: +377 (0) 44 119 380
          +377 (0) 44 139 970


Dino

Adresa: Magj. Prishtinë-Ferizaj 

Tel: +381 (0) 38 580 666
Fax: +381 (0) 38 566 666
Mob: +377 (0) 44 206 685
E-mail: [email protected]
http://www.dino-5.com


Dukagjini

Adresa: Rr."Marin Barleti", Gjakovë

Tel: +381 (0) 390 24 033
E-mail: [email protected]


BMS-Engineering

Adresa: Ulpian D2/IV nr.3, Prishtinë

Tel: +381 (0) 38 554 060
Mob: +377 (0) 44 198 884
E-mail: [email protected]


Engineering

Adresa: Qendra tregtare Lesna, Prishtinë
Mob: +377 (0) 44 114 910
Mob: +377 (0) 44 159 296
E-mail: [email protected]


Erbi

Adresa: Qendra Tregtare Te Posta e Re – Prishtinë

Mob: +377 44 337 768


Eskavatori

Adresa: Lagja Bregu i Diellit nr.28, Prishtinë

Mob: +377 (0) 44 116 241
Tel: +381 (0) 290 321 236
Fax: +381 (0) 290 327 355
E-mail: [email protected]


Euro Projekt

Adresa: Rr. Çlirimi nr.26, Mitrovicë

Tel: +381 (0) 28 555 555
Mob: +377 (0) 44 330 880
E-mail: [email protected]


Fati Com

Adresa: Matiqan p.n., Prishtinë, 

Tel: +381 (0) 38 229 460
Mob: +377 (0) 44 600 545


Fert

Adresa: Rr. Mitrovicës nr.4, Prishtinë

Mob: +377 (0) 44 159 254


General Invest Group

Adresa: Sheshi"Bill Clinton" p.n., Prishtinë

Tel: +381 (0) 38 542 983
Fax: +381 (0) 38 542 984
E-mail: [email protected]
            [email protected]
            [email protected]


Global

Adresa; Korishë, Prizren

Tel: +381 (0) 29 630 903
Fax: +381 (0) 29 630 905
Mob: +377 (0) 44 119 545
E-mail: [email protected]


Hidroterm

Adresa: Brigada 123 nr.1, Therandë 

Tel: +381 (0) 29 271 418
Fax: +381 (0) 29 271 488
E-mail: [email protected]
http://www.hidroterm.info


Knauf

Adresa: Qamil Hoxha, Blok 1, Prishtina

Tel: +381 38 234 926
Fax: +381 38 234 850
E-mail: [email protected]
http://www.knauf.com


Konstruktori

Adresa: Rr. Vllezrit Fazliu, Prishtinë

Tel: +381 (0) 38 570 437
Mob: +377 (0) 44 166 871


Konstruktori Ing

Addresa: Major Mehmet Bushi 4-1/1, Prishtinë

Tel: +381 38 552 802
Fax: +381 38 552 802
E-mail: [email protected]
http://konstruktoriing.com


Lindab

Adresa: Rr.Enver Maloku, Prishtinë 

Tel&Fax: +381 (0) 38 254 424
E-mail: [email protected]
http://www.lindabkosovo.com


Uni Projekt

Adresa:  rr. Bajram Kelmendi, nr. 26, Prishtinë

Tel: +381 (0) 38 24 48 74
Mob: +377 44 156 521
E-mail: [email protected]
http://www.uniproject-pr.com


Perparimi

Adresa: Rr. Isa Kastrati, Prishtinë

http://www.perparimi-sk.com


Rubin Invest

Adresa: Rr. Ahmet Kaçiku nr. I, Ferizaj 

Tel: +381 (0) 290 320 995
Fax: +381 (0) 290 320 500
E-mail: [email protected]
http://www.rubin-invest.com


Chelsea Point
Adresa: Rr. Muharrem Fejza p.n., Prishtina
Tel: +381 38 512 235
   +381 38 512 245
http://www.chelseapoint.net 


 

Agjencitë e Marketingut

Agjencitë e Marketingut në Kosovë

Art Studio
Adresa: Rr. Robert Gajdiku nr. 19, Prishtinë
Mob: +377 (0) 44 111 212
Mob: +377 (0) 44 115 433
[email protected]
http://www.artstudiographics.net


CMB
Adresa: Nëna Tereze p.n., Prishtinë
Tel: +381 (0) 38 225 611
Mob: +377 (0) 44 360 320
[email protected]
http://www.cmbonline.net

Eni Neon
Adresa: Rr.: Lidhja e Lezhes p.n. Tophane, Prishtinë
Tel: +381 (0) 38 244 448
Mob: +386 (0) 49 244 448
[email protected]
[email protected]
http://www.enineon.com

Expik
Adresa: Rr. e Vushtrris p/n. Prishtinë
Tel: + 381 (0) 38 249 248
Fax: + 381 (0) 38 249 248
Email: [email protected]
http://www.expik.com

GoNi DesiGn StuDio
Adresa: Sopijë Rr. Besim Ndrecaj, Suharekë 
Mob: +377 (0) 44 72 82 62

Hallka
Adresa: Prishtinë
Mob: +377 (0) 44 308 643
Mob: +386 (0) 49 100 321
[email protected]
http://www.hallka.com

Kozzer
Adresa: Rr. UÇK-së P.N., Prishtinë
Mob: +377 (0) 44 430 080
[email protected]
[email protected]
http://www.kozzer.com

Maestro
Adresa: Rr.Luan Haradinaj Hy.19 p.n, Prishtinë
Mob: +377 (0) 44 620 698
[email protected]
http://www.maestroproduction.com

MDA
Adresa: Rr. Nr. 25, Ulpiana, Prishtinë
Tel: +381 (0) 38 500 147
Fax: + 381 (0) 38 500 247
[email protected]
http://www.seemda.com

Media Marketing
Adresa: Rr.Qendra Gorenje Veternik, Prishtinë
Tel: +381 (0) 38 544 325
Fax: +381 (0) 38 548 295
Mob: +377 (0) 44 175 424
[email protected]
mediaplanaabv.bg
http://www.mmarketingu.com

Nesmedia
Adresa: Rr.Isa Kastrati 1000, Prishtinë
Tel: +381 (0) 38 739 049
Mob: +377 (0) 44 160 870
[email protected]
http://www.nesmedia.com

Nexo Design
Tel: 00389 70615096
Tel: 00389 44487111
Tel: 0049 32223334748
[email protected]
http://www.nexodesign.com

Ogilvy
Adresa: Prishtinë, Kosovë
Tel: +381 (0) 38 232 333
[email protected]
http://www.ogilvyks.com

Point Media
Mob: +377 (0) 44 321 629
Mob: +386 (0) 49 321 629
Mob: +377 (0) 44 396 219
[email protected]
http://www.pointmedia.biz

PR Solutions
Adresa: Rr.Tringë Smajli 3/1, Prishtinë
[email protected]
http://www.pr-solutions.net

Pulla Pictures
Adresa: Rr.Bajram Kelmendi nr.51, Prishtinë
Mob: +377 (0) 44 426 242
[email protected]
http://www.pulla.tv

Rrota
Adresa: Rr. Kroni i bardhë 60-62, Prishtinë
Tel: +381 (0) 38 544 299
http://www.rrota.com

Sfera
Adresa: Prishtinë, Kosovë
Mob: +377 (0) 44 336 753
Mob: +386 (0) 49 242 376
Tel: +381 (0) 38 225 616
[email protected]
http://www.sfera-ks.com

Univers Reklama
Adresa: Veternik, Prishtinë
Mob: +377 (0) 44 642 669
Tel: +381 (0) 38 544 392
[email protected]
http://www.universreklama.com

Zero Pozitive
Adresa: Tringë Smajli, no.3, kati i 3, Prishtinë
Tel: +381 38 22 00 20
Fax: +381 (0) 38 220 020
http://www.zeropozitive.com
______________________________________________________________________________
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 5 dhjetor 2022 - Kryetari i Kryeqytetit, Përparim Rama, do të nënshkruajë marrëveshjen me partneritet publiko privat për ndërtimin e tri shkollave të reja dhe ofrimin e shërbimeve të mirëmbajtjes dhe operimit në Komunën e Prishtinës. (Ndërtesa e Vjetër e Komunës së Prishtinës, ora 9:00)

- Instituti i Kosovës për Drejtësi, Grupi për Studime Juridike dhe Politike, Lëvizja Fol, Iniciativa për Progres, Çohu dhe Colombus organizojnë tryezë të rrumbullakët, ku do të diskutohet lidhur me “Reforma në Drejtësi”. (Hotel Sirius, ora 10:00)

- Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022 interviston Njazi Thaçin, Luigj Imerin, Perparim Kabashin, Nagip Krasniqin, Faruk Hajrizin, Rrezarta Pllanën, Hysen Fazliun, Musa Misinin, Skender Hazirin, Ali Hamitin, Izet Rushitin dhe Krenar Bujupin. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N204, ora 11:00)

- Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu pret në takim Ndihmës Administratoren e USAID-it, Erin E. McKee. (Kabineti i Presidentes,ora 12:00)

- Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në bashkëpunim me UNICEF-it dhe UN Volunteers shënojnë Ditën Ndërkombëtare të Vullnetarizmit. (Kino Armata, sheshi “Zahir Pajaziti”, ora 13:00)

- Instituti i Kosovës për Drejtësi organizon tryezë të rrumbullakët, ku do të prezantohet raporti me titull “Parashkrimi i Korrupsionit”, i cili është rezultat i monitorimit sistematik që IKD i bënë sistemit Gjyqësor dhe atij Prokurorial të Republikës së Kosovës. (Hotel Sirius, ora 13:00)

- Këshilli Rinor Kosovar në bashkëpunim me Kuvendin e të Rinjëve të Ferizajt dhe Komunën e Ferizajt do të mbajë panelin e diskutimit dhe aktivitetin ‘Dita e Vullnetarizmit’ me qëllim të promovimit dhe diskutimit rreth punës vullnetare, nevojave të vullnetarëve dhe aktiviteti i tyre në këtë komunë. (Salla e Kuvendit Komunal në Ferizaj, ora 14:00)

- Lëvizja FOL në kuadër të  “Javës Kundër Korrupsion 2022” mban konferencë për media me ç’rast do të bëjë publikimin e raportit "Masat disiplinore kundër nëpunësit civil për korrupsion dhe shkelje etike". (Hotel Sirius, ora 15:15)

- Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti pret në takim Ndihmës Administratoren e USAID-it, Erin E. McKee. (Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës, ora 15:45)