17 Tetor 2021

Dëmtohet gypi i ujit në lagjen Bregu i Diellit në Prishtinë

Prishtinë, 2 shtator - Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" (KRUP) ka njoftuar se gjatë natës së mbrëmshme është dëmtuar gypi i ujit me diametër fi 200 mm në lagjen “ Bregu i Diellit” në Prishtinë.

Ekipet e mirëmbajtjes dhe operimit të KRU”Prishtina”  janë në vendin e ngjarjes dhe me të gjitha kapacitetet për punë po merren me sanimin e defektit të atij gypi.

Deri në sanimin e defektit pa ujë të pijshëm janë rruga ”Hyzri Talla” dhe rruga “Xheladin Rekaliu” në lagjen Bregu i Diellit.

Sanimi pritet të përfundoj gjatë ditës së sotme.

 
 

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 18 Tetor 2021

 - Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve dhe Auditorja e Përgjithshme e ZKA-së raportojnë para Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike lidhur me shqyrtimin e Raportit Vjetor të Auditimit për vitin 2020. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N10, ora 10:00)

- Fondacioni Kosovar Trashëgimia Kulturore pa Kufij, CHwB Kosova organizon Ilucidare Playground: “Guralec: Moving Rocks” dhe Konferencën “Përtej mureve dhe bindjeve”. Kinema Jusuf Gërvalla në Pejë