18 Tetor 2021

ZRRE refuzon kërkesën e KEK-ut për ngritje të çmimit të rrymës

Prishtinë, 24 mars - Bordi i Zyrës së Rregullatorit të Energjisë,  ka refuzuar kërkesën e KEK-ut për ngritje të çmimit të rrymës.

 

Sipas disa informatave Bordi i Zyrës së Rregullatorit të Energjisë ka refuzuar kërkesën e KEK-ut për ngritje të çmimit të energjisë për 14 për qind..

 Bëhet e ditur se nuk është aprovuar asnjë rritje e çmimit, ndërsa kërkesa e KEK-ut, paraprakisht, është pritur në publik si një kërkesë e paarsyeshme, duke parasysh jo vetëm gjendjen sociale, por edhe koston e energjisë në rajon.

Kalendari

Ngjarjet e datës 18 Tetor 2021

 - Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve dhe Auditorja e Përgjithshme e ZKA-së raportojnë para Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike lidhur me shqyrtimin e Raportit Vjetor të Auditimit për vitin 2020. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N10, ora 10:00)

- Fondacioni Kosovar Trashëgimia Kulturore pa Kufij, CHwB Kosova organizon Ilucidare Playground: “Guralec: Moving Rocks” dhe Konferencën “Përtej mureve dhe bindjeve”. Kinema Jusuf Gërvalla në Pejë