16 Tetor 2021

Ekonomi

Komuna e Gjilanit përmbyll ciklin e dëgjimeve buxhetore

Gjilan, 27 gusht - Me dy takimet e fundit, njëri me gra e rini dhe tjetri me komunitete, Komuna e Gjilanit e ka përmbyllur ciklin e dëgjimeve buxhetore, ku i ka dëgjuar dhe evidentuar kërkesat e qytetarëve nëpër lokalitete, të cilat do të merren... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 16 Tetor 2021

- Misioni vendor për vëzhgimin e zgjedhjeve “Demokracia në Veprim” do të organizojë konferencë për media, ku do të shpalosen të gjeturat kryesore nga vëzhgimi i fushatës për zgjedhjet lokale të 17 tetorit. (Zyrat e KDI-së, rruga “Bajram Kelmendi”, ora 10:00)
 
- Komisioni Qendror i Zgjedhjeve bën shpërndarjen e materialit kryesor zgjedhor, ku bëjnë pjesë edhe fletëvotimet, për Zgjedhjet Lokale 2021. (Depoja qendrore e KQZ-së, përballë QNR-së, ora 10:00)

- Federata e Pingpongut organizon në bashkëpunim me KPP ‘Gani Maloku’ kanë paraparë organizimin e turneut të dytë memorial të veteranëve në nder të Gani Malokut.. (SHMU Tefik Çanga në Ferizaj, ora 14:00)