02 Shkurt 2023

Komuna e Rahovecit shtyn hapjen e sezonës së Gjuetisë

Rahovec, 18 nëntor - Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në komunën e Rahovecit ka njoftuar të gjithë Shoqatat e Gjahtarëve të cilat veprojnë në Komunën e Rahovecit, se pas takimit të përbashkët me Inspektorët e Gjuetisë dhe Pylltarisë në kuadër të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe procesverbalit të lëshuar nga ana tyre ka shtyer hapjen e sezonës së Gjuetisë për vitin 2021 deri në njoftimin tjetër.

Kjo sipas komunës vjenë pas vlerësimit të situatës së krijuar në lidhje me menaxhimin e vend gjahishtes së përbashkët "Dafina" dhe hapjen e sezonit të gjuetisë në territorin e Komunës së Rahovecit. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 2 shkurt 2023

- Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale shqyrton draft-planin e punës për sesionin pranveror 2023. (Ndërtesa e Kuvendit, N303, ora 9:00)

Paneli i Gjykatës së Apelit bën shpalljen e aktgjykimit të apelit në çështjen Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj. (Hagë, ora 9:30)  

- Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK) mban mbledhjen e radhës. (Ndërtesa e KGjK-së, ora 10:00)  

- Kuvendi i Kosovës mban seancë plenare. (Kuvendi i Kosovës, ora 10:00)  

- Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shënon Ditën Globale të Zgjedhjeve me temën “Pjesëmarrja në zgjedhje në Republikën e Kosovës dhe roli i institucioneve”. (Hotel Sirius, ora 10:00)  

-Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, viziton Komunën e Ferizajt ku do të takohet me kryetarin Agim Aliu. (Ferizj, ora 10:30)

- Zëvendëskryeministrja e Republikës së Kosovës, Emilija Redžepi organizon tryezë të rrumbullakët me rastin e regjistrimit të ardhshëm të popullsisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, salla P38, ora 14:00)