23 Janar 2022

Bullgaria eksportoi dy herë më shumë drithëra

Sofje, 13 dhjetor - Bullgaria eksportoi dy herë më shumë drithëra gjatë këtij viti se sa vitin e kaluar.

Këtë u bë e qartë nga statistika zyrtare e Dikasterit Kombëtar të Drithërave dhe Foragjerëve pranë Ministrisë së Bujqësisë.

Drejtori i dikasterit Zllati Zllatev tha, se nuk ka rrezik që Bullgaria të mbetet pa drithëra, megjithëqë për shkak të çmimeve të mira mund të eksportohen sasi të mëdha.

Kalendari

Ngjarjet e datës 23 janar 2022

- Në kuadër të manifestimit “Flaka e Janarit” do të mbahet Festivali i dramës origjinale shqipe “Talia 2022”. (Teatri qytetit të Gjilanit, ora 18:00)