22 Janar 2022

Bujqësi

Hardh Fest 20, me identitet vizual të ri

Rahovec, 5 korrik - Festivali më i madh në Kosovë, Hardh Fest, sivjet po vjen me përditesim të aktiviteteve atraktive dhe unike, duke festuar vitin jubilar të 20-të, me 3, 4 dhe 5 shtator në Rahovec. Andaj, Hardh Fest në edicionin e ri post-covid si... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 23 janar 2022

- Në kuadër të manifestimit “Flaka e Janarit” do të mbahet Festivali i dramës origjinale shqipe “Talia 2022”. (Teatri qytetit të Gjilanit, ora 18:00)