05 Dhjetor 2021

Bujqësi

Memorandum mirëkuptimi ndërmjet MBPZHR dhe UP-FBV

Prishtinë, 23 qershor - Sot, në lokalet e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR)-së është nënshkruar Marrëveshje Bashkëpunimi ndërmjet MBPZHR dhe Universitetit të Prishtinës-Fakultetit të... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 5 dhjetor 2021

- Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Zyra e UNICEF-it shënojnë Ditën Ndërkombëtare të Vullnetarizmit me moton “Volunteer Now For Our Common Future”. (Galeria Kombëtare të Kosovës, ora 11:30)

- Qendra për Art dhe Komunitet Artpolis organizon protestën me moton “Boll Ma - Asnjë grua e vajzë më pak, asnjë vdekje më shumë”, kundër dhunës dhe vrasjeve të vajzave dhe grave, dhe mungesës së përgjigjes së duhur institucionale. (Plateja e sheshit “Zahir Pajaziti”, ora 12:00)