26 Nëntor 2022

Bujqësi

2.000 pemë të reja kundër Black Friday

Cyrih, 24 nëntor - Të shpëtosh botën nuk është punë e lehtë, siç dëshmuan kompromiset e fundit të Samitit COP27. Nëse liderët global nuk mund t'i zgjidhin këto çështje urgjente, çfarë shprese ka... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 27 nëntor 2022

- Në shënim të 110-vjetorit të Pavarësisë Shqipërisë do të mbahet mbledhje e përbashkët e Kuvendit të Republikës së Kosovës dhe Kuvendit të Republikës së Shqipërisë. (Kuvendi i Shqipërisë në Tiranë, ora 10:00)

- Me rastin e Ditës së Forcës, Ministria e Mbrojtjes dhe Forca e Sigurisë së Kosovës organizojnë “Ditën e Hapur’’ në të cilën do të marrin pjesë edhe udhëheqësit më të lartë shtetërorë, si dhe përfaqësuesit ushtarakë e diplomatikë të vendeve partnere. (Kazerma “Adem Jashari”, ora 12:00)