23 Janar 2022

Kryeministri Cameron falënderon Presidentin Sejdiu

Prishtinë, 24 qershor - Presidenti i Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu ka marrë një letër nga kryeministri i Mbretërisë së Bashkuar David Cameron, me anë të së cilës ai e falënderon Presidentin Sejdiu për letrën e urimit me rastin e zgjedhjes së Tij kryeministër i Mbretërisë së Bashkuar.

Në këtë letër, kryeministri Cameron shpreh mbështetjen e fuqishme të Mbretërisë së Bashkuar për Kosovën dhe ambicien e saj për t’u bashkuar me Bashkimin Evropian dhe NATO-n si dhe konfirmon angazhimin për të punuar mbi progresin e bërë që nga pavarësia.

Kalendari

Ngjarjet e datës 23 janar 2022

- Në kuadër të manifestimit “Flaka e Janarit” do të mbahet Festivali i dramës origjinale shqipe “Talia 2022”. (Teatri qytetit të Gjilanit, ora 18:00)