27 Qershor 2022

Botë

Berisha: Dik Marti avokat i verbër i krimeve serbe

Tiranë, 22 dhjetor - Raporti i Dik Marti, ka zënë pjesën më të madhe të fjalës së kryeministrit Berisha gjatë mbledhjes së qeverisë, duke nënvizuar se raporti është i pa pabazuar. Duke theksuar se qeveria shqiptare ka... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 27 qershor 2022

- Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni mban takim publik me qytetarët lidhur me sukseset dhe sfidat e gjashtëmujorit te parë të punës për vitin 2022. (Salla e Teatrit të Qytetit, ora 18:00)