07 Maj 2021
Qeveria miraton Programin e Qeverisë për vitet 2021 – 2025 Prishtinë, 7 maj - E drejtuar nga Kryeministri Albin Kurti, Qeveria e Republikës së Kosovës ka në mbledhjen e saj të sotme ka miratuar Programin e Qeverisë së Republikës së Kosovës për vitet 2021 – 2025 bashkangjitur me shtojcat: Programi Legjislativ për vitin 2021 dhe Planet Strategjike dhe Operacionale të Mini Lexo
BE i ndan çmimin “Evropiani i Vitit” Shoqatës së Matematikanëve të Kosovës Prishtinë, 7 maj - Shoqata e Matematikanëve të Kosovës është votuar për Cmimin “Evropiani i Vitit 2021” çmim ky që jepet çdo vit me rastin e Ditës... lexo
Në vitin 2020 qeveria mblodhi 2.2 miliard, ndërkaq shpenzoi 2.3 miliard euro Prishtinë, 7 maj - Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka përgatitur publikimin e Llogarive Qeveritare të Kosovës për periudhën 2015-2020. Të hyrat e Qeverisë... lexo