01 Gusht 2021

Universiteti i Mitrovicës publikon zonat dhe aktivitetet sizmike në Kosovë

Mitrovicë, 4 mars - Fakulteti i Gjeoshkencave në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” organizon tryezën “Tërmetet, zonat sizmike dhe aktiviteti sizmik në Kosovë”.

Panelistë në tryezë do të jenë mësimdhënës të Fakultetit Gjeoshkencave – Departamentit Gjeologjisë dhe ekspertë nga Shërbimi Gjeologjik i Kosovës. Përveç prezantimeve nga panelistët do të ketë hapësirë edhe për debate, pyetje e diskutime.

Tryeza do të mbahet sot në amfiteatrin A3 në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”.

Kalendari

Ngjarjet e datës 1 Gusht 2021

- Nën organizimin e Presidentes së Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani mbahet ceremonia e dorëzimit të medaljes post-mortem për Beau Biden më ç'rast me një fjalë rasti do t’iu drejtohet Presidentja Osmani, gjithashtu përmes një video-mesazhi edhe Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, si dhe me një fjalë rasti ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë Philip S. Kosnett. (Oborri në hyrje të objektit të Kuvendit ora 18:30 - Mediat duhet të jenë të pranishme në Presidencë, ora 17:45)