05 Dhjetor 2021

Studentët e Fakultetit te Edukimit bojkotojnë mësimin

Prishtinë, 7 nëntor - Këshill Studentor i Fakulteti te Edukimit duke parë rrjedhën e ngjarjeve të cilat po i dëmtojnë studentët më meritor duke i anashkaluar nga bursa ka vendosur që të drejtat e studentëve t'i mbrojë me çdo kusht deri në  realizimin e kërkesave të tyre.

Kështu Këshill Studentor në koordinim me kryetarët e grupeve të studentëve nga të gjitha departamentet e Fakultetit te Edukimit, programet Bachelor dhe Master ka marrë vendim që sot ta bojkotojnë mësimin

Kalendari

Ngjarjet e datës 5 dhjetor 2021

- Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Zyra e UNICEF-it shënojnë Ditën Ndërkombëtare të Vullnetarizmit me moton “Volunteer Now For Our Common Future”. (Galeria Kombëtare të Kosovës, ora 11:30)

- Qendra për Art dhe Komunitet Artpolis organizon protestën me moton “Boll Ma - Asnjë grua e vajzë më pak, asnjë vdekje më shumë”, kundër dhunës dhe vrasjeve të vajzave dhe grave, dhe mungesës së përgjigjes së duhur institucionale. (Plateja e sheshit “Zahir Pajaziti”, ora 12:00)