01 Gusht 2021

Protestojnë punëtorët e sigurimit fizik të Universitetit të Mitrovicës

Mitrovicë, 27 shkurt - Nën organizimin e Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat të Kosovës , punëtorët e sigurimit fizik të Universitetit të Mitrovicës do të protestojnë për shkeljet e tyre ligjore nga ana e kompanisë e cila edhe pse është vërtetuar që ju ka borxh punëtorëve asaj nuk i intereson kjo.

Punëtorët e sigurimit fizik të Universiteti të Mitrovicës përpos që paguhen shumë pak atyre edhe u vonohen edhe pagat.

Protesta mbahet para Rektoratit të Universitetit të Mitrovicës duke filluar nga ora 10:00.

Kalendari

Ngjarjet e datës 1 Gusht 2021

- Nën organizimin e Presidentes së Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani mbahet ceremonia e dorëzimit të medaljes post-mortem për Beau Biden më ç'rast me një fjalë rasti do t’iu drejtohet Presidentja Osmani, gjithashtu përmes një video-mesazhi edhe Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, si dhe me një fjalë rasti ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë Philip S. Kosnett. (Oborri në hyrje të objektit të Kuvendit ora 18:30 - Mediat duhet të jenë të pranishme në Presidencë, ora 17:45)