18 Gusht 2022

Fakulteti i Edukimit hap Konferencën Ndërkombëtare KICER 2022

Prishtinë, 10 qershor - Fakulteti i Edukimit i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” organizon sot hapjen zyrtare të Konferencës Ndërkombëtare KICER 2022.

Konferenca fillon mbahet në Amfiteatrin e ri të Bibliotekës Universitare dhe do të hapet nga përfaqësues të institucioneve qeveritare dhe institucioneve akademike,

Konferenca do të vazhdoj pastaj në Fakultetin e Edukimit, Universiteti i Prishtinës ku do të prezantohet puna hulumtuese e pjesëmarrësve të konferencës.
 
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 18 gusht 2022

 - Mbahet seanca në rastin e falsifikimit të tenderit 800 mijë euro për rinovimin e objektit të PSRK-së ndaj të akuzuarit Tahir Sopa, përfaqësues i firmave “NBT ING SHPK” dhe “NPN Bajramaj”. (Pallati i Drejtësisë, ora 9:30)

- Komuna e Rahovecit mbant dëgjimi publik për buxhetin e vitit 2023 më bashkësit lokale, lagjet urbane dhe përfaqesues të shkollave. (Shtëpia e Kulturës 'Mensur Zyberaj' në Rahovec, ora 10:00)

- Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës mban konferencë për media e cila ndërlidhet me shpalljen e grevës së përgjithshme. (Zyrat e BSPK-së, ora 13:00)

- Fondacioni Shtatëmbëdhjetë organizon hapjen e programit Rezidenca 17. (Shtëpia e Hivzi Sulejmanit në lagjen Taslixhe, ora 18:00)