17 Tetor 2021

Botohet numri më i ri revistës “UP News”

Prishtinë, 22 mars - Këtë javë ka është botuar numri më i ri i revistës së gazetarisë “UP News”.

Numri i gjashtë i kësaj reviste, sjellë një mori shkrimesh nga fusha të ndryshme, si media, politika, ekonomia, arsimi, teknologjia etj.

Shkrimet janë shkruar nga profesorë dhe student të Universiteti të Prishtinës, të Tiranës, të gazetarëve nga Kosova, Bullgaria, Zvicra dhe vende tjera.

Po ashtu një vend në revistën “UP News” zë edhe bashkëpunimi ndërakademik rajonal dhe më gjerë.

Revista po ashtu  bashkëpunon edhe Unionin e Gazetarëve të Kosovës (UGK).

Numri i ri mund të lexohet duke klikuar në këtë link.
http://issuu.com/osmangashi/docs/up-news-mars2012
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 18 Tetor 2021

 - Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve dhe Auditorja e Përgjithshme e ZKA-së raportojnë para Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike lidhur me shqyrtimin e Raportit Vjetor të Auditimit për vitin 2020. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N10, ora 10:00)

- Fondacioni Kosovar Trashëgimia Kulturore pa Kufij, CHwB Kosova organizon Ilucidare Playground: “Guralec: Moving Rocks” dhe Konferencën “Përtej mureve dhe bindjeve”. Kinema Jusuf Gërvalla në Pejë