12 Gusht 2022
Policia dhe Doganat e Kosovës janë thelbi i sigurisë publike të shtetit Prishtinë, 12 gusht - Gjatë vizitës në Drejtorinë e Doganave të Kosovës, Kryeministri i Republikës së Kosovës vlerësoi rritjen për gati 14 për qind të të hyrave në këtë vit apo rreth 110 milionë euro më shumë, krahasuar me vitin e kaluar në periudhën e njëjtë. Po ashtu, potencoi faktin se të hyrat e gjithmbarshme për vitin 2021 janë mbi 30 për qind më shumë se sa në vitin 2020 dhe është tejkaluar projeksioni për afër 10 për qind. Lexo
Njoftim lidhur me paraqitjen fizike të përfituesëve të skemave pensionale Prishtinë, 12 gusht - Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton të gjithë përfituesit e skemës së pensioneve bazike dhe kontributive se mundësia e paraqitjes fizike... lexo
Gjykata vendos masën e paraburgimit për të pandehurën A. S. Gjilan, 12 gusht – Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, duke i caktuar masën e paraburgimit prej 30 (tridhjetë) ditë të... lexo