02 Shkurt 2023

OHT prezanton projektin për zhvillimin e turizmit "Made in Kosova"

Prishtinë, 8 dhjetor - Oda e Hotelierisë dhe Turizmit të Kosovës (OHT) organizon ceremoninë zyrtare të prezantimit të projektit “Made in Kosova” që do të mbahet sot në Prishtinë.

Qëllimi i këtij projekti është Zhvillimi i turizmit dhe sensibilizimi i institucioneve për krijimin e projekteve ideore për turizëm të cilat ndikojnë të zhvillim socio-ekonomik.

Promovimi i web-faqes dhe krijimi i reklamës me titra në gjuhë të huaj dhe sponsorizim në projektin “Made in Kosova”.

Në këtë ceremoni do të marrin pjesë përfaqësues të Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës, përfaqësues nga ministritë tjera, përfaqësues të komunave të Kosovës si dhe përfaqësues nga organizata dhe shoqata tjera.

Projekti është financuar nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës dhe përmes tij synohet promovimi i resurseve natyrore të Republikës së Kosovës.
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 2 shkurt 2023

- Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale shqyrton draft-planin e punës për sesionin pranveror 2023. (Ndërtesa e Kuvendit, N303, ora 9:00)

Paneli i Gjykatës së Apelit bën shpalljen e aktgjykimit të apelit në çështjen Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj. (Hagë, ora 9:30)  

- Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK) mban mbledhjen e radhës. (Ndërtesa e KGjK-së, ora 10:00)  

- Kuvendi i Kosovës mban seancë plenare. (Kuvendi i Kosovës, ora 10:00)  

- Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shënon Ditën Globale të Zgjedhjeve me temën “Pjesëmarrja në zgjedhje në Republikën e Kosovës dhe roli i institucioneve”. (Hotel Sirius, ora 10:00)  

-Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, viziton Komunën e Ferizajt ku do të takohet me kryetarin Agim Aliu. (Ferizj, ora 10:30)

- Zëvendëskryeministrja e Republikës së Kosovës, Emilija Redžepi organizon tryezë të rrumbullakët me rastin e regjistrimit të ardhshëm të popullsisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, salla P38, ora 14:00)