29 Mars 2020

Lukoil do të paguajë 1,5 miliardë dollarë për dividendë

Moskë, 28 mars - Kompania më e madhe private ruse e naftës Lukoil aksionerëve të saj do t`u paguajë rreth 1,5 miliardë dollarë në formë të dividendës për vitin 2009.

Lukoil vitin e kaluar pagoi gjithsej 1,54 miliardë dollarë për dividendë për vitin 2008.

Neto fitimi i Lukoil-it në vitin 2009 është zvogëluar për 23,3 për qind, por bordi i kompanisë publikoi se nuk planifikon të lëshohet në investime të mëdha, me qëllim që të mundësohet pagesë e dividendës më të madhe të aksionerëve.

Kalendari

Ngjarjet e datës 28 mars 2020

- Kryetari i komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri viziton Drejtorinë e Arsimit për ta parë procesin e mësimit online. (Dejtoria e Arsimit në Gjilan, ora 10:30)

- Kryetari i komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri mban takim me Komitetin për mbrojtje dhe shpëtim kundër Covid-19 dhe Qendrën Operative Emergjente (Kampsui i Shkollave të Mesme në Gjilan, ora 11:00)

 

- Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia e PDK-së në Prishtinë, ora 16:30.