09 Gusht 2020

Dogana kap mallra kontrabande nga Serbia

Prishtinë, 5 korrik - Dogana e Republikës së Kosovës ka bërë të ditur se pas një pune operative njësitet e Doganës sot kanë realizuar një aksion në stacionin e autobusëve në Prishtinë.

Në stacionin e autobusëve në Prishtine është ndaluar autobusi i linjës Novi Pazar - Prishtinë te një kompanie.

Pas kontrollit detal te bagazhit dhe ne pjese te ndryshme te autobusit  është gjetur mall për te cilin dyshohet të jetë i kontrabanduar nga Serbia.

Malli i sekuestruar është tekstil me origjinë nga Serbia, material higjenik me origjinë po ashtu nga Serbia dhe Nargile me origjinë nga Turqia 

I gjithë malli është sekuestruar dhe ndaj të dyshuar ka filluar procedura kundervajtëse.


 

Kalendari

Ngjarjet e datës 9 Gusht 2020

- Qendra në Shtetet e Bashkuara të Amerikës organizon Tubimin e parë interaktiv virtual me Kryeministrin e katërt të Republikës së Kosovës, Albin Kurti, për të diskutuar situatën aktuale politike në Republikën e Kosovës dhe rolin që mund të luajnë shqiptaro-amerikanët dhe shqiptaro-kanadezët në zgjedhjet e ardhshme. (Virtualisht në Zoom:  https://bit.ly/LVVShBAAug9, 13:00)