26 Maj 2018

Tregti

Eksportet e Shqipërisë me rritje dyshifrore në 2017-n

Tiranë, 18 janar - Gjatë vitit 2017 eksportet e mallrave në Shqipëri arritën vlerën 273 miliardë lekë, duke u rritur me 12.1%, krahasuar me një vit më parë. Materialet e ndërtimit dhe metalet të ndjekura nga tekstilet ishin grupet... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 26 Maj 2018

- Komisioni për Rekrutim i Këshillit Gjyqësor të Kosovës organizon mbajtjen e testit kualifikues për kandidatet të cilët kanë aplikuar për pozitën e gjyqtarit në gjykatat Themelore të Kosovës. (Hapësirat e Akademisë Policore në Vushtrri, ora 9:00)

- Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, merr pjesë në “Lutjet e Mëngjesit” në kuadër të Takimit të Evropës Juglindore “Love Your Neighbor”, të organizuar nga Kuvendi i Republikës së Shqipërisë. (Hotel Plaza, Tiranë, ora 10:30)

- Instituti ATOMI organizon ceremonin e shpërbilimit të më të mirëve të Garës Ndërkombëtare të Matematikës Kangaro. (Salla e Kuqe të Fakultetit të Filologjisë të Universitetit të Prishtinës, ora 14:00)