05 Prill 2020

Prezantohen gjetjet e tenderit të projektit “Rreth rrotullimi i Lakrishtës”

Prishtinë, 17 tetor - Lëvizja FOL, Çohu, INPO, Instituti Columbus dhe Open Data Kosovo organizojnë konferencën e përbashkët në të cilën do të prezantohet Raporti i monitorimit të aktivitetit të prokurimit rreth rrotullimit Rreth rrotullimi Lakrishtë - Rreth rrotullimi Arbëri. 

Në këtë konferencë do të shpalosen gjetjet që kanë hasur organizatat në procesin tenderues të projektit “Rreth rrotullimi i Lakrishtës”. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 4 Prill 2020

- Me iniciativë të kryetarit Lutfi Haziri mbahet takimi i kryetarëve të komunave të Agjencionit për Zhvillim Rajonal - Lindje më qëllim ndarjen e përvojave me qëllim të parandalimit të përhapjes së Covid-19. (Qendra Operative Emergjente e cila ndodhet në qendrën e studentëve, përkatësisht te kampusi i shkollave të mesme, ora 11:00)