04 Korrik 2020

Komisioni për Buxhet shqyrton raportin financiar të RTK-së

Prishtinë, 27 maj - Komisioni për Buxhet dhe Transfere i Kuvendit të Kosovës në mbledhjen që do të mbaj sot do të shqyrton Raportin financiar për periudhën janar-mars 2020 dhe Programin e Shpenzimeve të Radiotelevizionit të Kosovës për periudhën 1-30 qershor 2020;

Komisioni po ashut do të bëj shqyrtimin e Kërkesës së Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës për miratimin e taksave vjetore për vitin 2020.

Po sot në këtë mbledhje Komisioni për Buxhet dhe Transfere do të bëj edhe shqyrtimin e Raportit të shpenzimeve të Kuvendit të Kosovës për tremujorin e parë të vitit 2020;

Kalendari

Ngjarjet e datës 4 Korrik 2020

- Shoqata "Miqtë e Amerikës", do të organizojë aktivitet në nderim të 4 korrikut - Dita e Pavarësisë së SHBA ku aktiviteti fillon me pastrimin e sheshit Bill Clinton nga zjarrfikësat e Prishtinës. (Sheshit Bill Clinton, ora 10:00)

- Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi do të bëjë shenjëzimin e shtigjeve të biçikletave në hyrje të Fushë-Kosovës, te rrethi i kazermës “Adem Jashari”, bashkë me grupin e çiklistëve “Marakli t’biçikletave”. (Parkingu i Ministrisë së Infrastrukturës, ora 10:00)

- Në nderim të 4 korrikut - Dita e Pavarësisë së SHBA pjestarët e Qendrës së Mjekësisë Urgjente të Prishtinë do ta ngrisin flamurin. (Sheshi Bill Clinton, ora 11:00)
 
- Kryeministri merr pjesë në fillmin e fushatë së korrje shirjeve në Kosovë. (Zona Industriale në fshatin Shirokë, Komuna e Suharekës, ora 14:00)