16 Dhjetor 2019

Gashi dhe Shatri - Berisha intervistohen nga Komisioni Hetimor për PTK-në

Prishtinë, 5 gusht - Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në Postë Telekomin e Kosovës (PTK) dhe Vala interviston sot Kryesuesin e Bordit të Drejtorëve në Autoritetit Rregullator te Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP), Kreshnik Gashi.

Po ashtu Komisioni ne mbledhjen e sotme interviston edhe Kryesuesen e Bordit të Drejtorëve në Telekomit te Kosovës, Besa Shatri - Berisha.

Kalendari

Ngjarjet e datës 16 dhjetor 2019

- Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria e Policimit në Bashkësi dhe Preventivë dhe Komiteti Lokal për Siguri Publike nga komuna e Vushtrrisë organizon takimin e nëntëmbëdhjetë të Këshillit Ekzekutiv të Komiteteve Lokale për Siguri Publike. (Hotel Emerald, ora 10:00) 
 
- Komuna e Deçanit dhe Ministria e Arsimit vendosin gurthemelin për ndërtimin e objektit të ri të Shkollës Fillore të Mesme dhe të Ulët 'Lidhja e Prizerenit'. (Deçan, ora 12:00) 

 

- Mbahet ceremonia e dorëzimit të pajisjeve mjekësore për Klinikën e Neonatologjisë dhe Pediatrisë në Spitalin e Mitrovicës, pajisje keto të financuara nga partneri jonë Raiffeisen Bank në Kosovë.  (Spitali i Mitrovicës, Klinika e Neonatologjisë, ora 14:00)