10 Gusht 2022

Telekomunikacion

Kosova shënon “Ditën Ndërkombëtare pa Makina”

Prishtinë, 22 shtator - Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, në bashkë organizim me Komunën e Prishtinës, Policinë e Kosovës, OJQ-të organizojnë sot shënimin e “Ditës Ndërkombëtare pa... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 10 gusht 2022

- Mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 10:00) 

- Agjencia Kosovare e Privatizimit mban ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve përmes Likuidimit SHAL 57. (Hoteli Grand, ora 12:30)